A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Інформація про захворювання на COVID-19 за 7 грудня

Дата: 08.12.2020 14:07
Кількість переглядів: 576

Шановні мешканці ОТГ Асканія-Нова !

  КНП «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» Асканія-Нова селищної ради повідомляє (за 07.12.2020р.)   моніторинг захворюваності на грип та інші гострі респіраторні інфекції на території ОТГ Асканія-Нова.

  За 07.12.2020 року  до Амбулаторії звернулися та отримали медичні послуги – 96 пацієнт, з них 19 пацієнтів з діагнозом  ГРВІ легкого ступеню (4 пацієнта – діти; 10 пацієнтів знаходяться на лікарняному), в т. ч. – 25 пацієнтів отримали медичні послуги в денному стаціонарі.

     Два пацієнта з діагнозом пневмонія: з них один направлений до стаціонару Чаплинської районної лікарні, другий пацієнт отримує лікування в денному стаціонарі.

     Станом на 07.12.02020 року виявлено лабораторно підтверджених випадків захворювання на «COVID – 19» у двох пацієнтів. Обидва пацієнти знаходяться на лікарняному, лікуються амбулаторно вдома.

      У 11 пацієнтів відібраний біоматеріал, та направлений на дослідження методом ПЛР до «Херсонського обласного лабораторного центру МОЗ України».

       Пацієнт, направлений 01.12.2020 року до інфекційного відділення КНП «Каховська центральна районна лікарня Каховської районної ради», з діагнозом двостороння пневмонія, помер 07.12.20 р., результат тесту на «COVIL-19»  з «Херсонського обласного лабораторного центру МОЗ України»  не отриманий.

      Інформація надається до відома та своєчасного проведення санітарно-протиепідемічних заходів. Спрямованих на запобігання виникненню, поширенню, локалізацію та ліквідацію масових захворювань серед населення ОТГ смт. Асканія-Нова.

 

Адміністрація КНП «АЗПСМ» Асканія-Нова селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора