A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Інформація про захворювання на COVID-19 за 9 грудня

Дата: 10.12.2020 14:08
Кількість переглядів: 498

Шановні мешканці ОТГ Асканія-Нова !

  КНП «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» Асканія-Нова селищної ради повідомляє (за 09.12.2020р.)   моніторинг захворюваності на грип та інші гострі респіраторні інфекції на території ОТГ Асканія-Нова.

  За 09.12.2020 року  до Амбулаторії звернулися та отримали медичні послуги – 63 пацієнта, з них 3 пацієнта з діагнозом  ГРВІ легкого ступеню (усі 3 пацієнта – діти; ), в т. ч. – 23 пацієнта отримали медичні послуги в денному стаціонарі.

   Пацієнт з діагнозом двостороння пневмонія, направлений 07.12.20 р. на лікування до стаціонару Чаплинської районної лікарні, знаходиться в реанімації у важкому стані.

    Пацієнт з діагнозом пневмонія знаходиться на лікуванні в стаціонарі терапевтичного відділення Чаплинської районної лікарні.

        Станом на 09.12.2020 року  лабораторно підтверджених випадків захворювання на «COVID – 19» не отримано.

         09.12.2020р.,  біоматеріал, на дослідження методом ПЛР до «Херсонського обласного лабораторного центру МОЗ України» не направлявся.

                    Інформація надається до відома та своєчасного проведення санітарно-протиепідемічних заходів. Спрямованих на запобігання виникненню, поширенню, локалізацію та ліквідацію масових захворювань серед населення ОТГ смт. Асканія-Нова.

 

Адміністрація КНП «АЗПСМ» Асканія-Нова селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора