A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Музичні досягнення

Дата: 07.04.2017 10:42
Кількість переглядів: 942

26 – 27 лютого 2017р. в місті Дніпро відбувся IX Відкритий Міжнародний фестиваль – конкурс пісні та музики «Золотий Орфей». Організатори конкурсу –  Управління культури, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації, Культурний центр «Пектораль», за підтримки Національної Всеукраїнської музичної спілки.

Мета та завдання конкурсу – для сприяння естетичного виховання підростаючого покоління, розвитку таланту і творчого потенціалу юних виконавців на основі кращих зразків української, російської та зарубіжної музичної культури, вдосконалення майстерності, виховання у підростаючого покоління прагнення до високо-естетичних ідеалів та подальше зміцнення   зв`язків між народами.

Музичну школу Асканія – Нова на цьому конкурсі представляв учень 4-го класу фортепіанного відділу Дмитро Саранчук (викладач Лесняк Людмила Дмитрівна). Високопрофесійне журі по заслузі оцінило яскравий виступ Дмитра. Він нагороджений Дипломом III ступеню та пям`ятним призом – кубком «Золотий Орфей – 2017».

Це не перше досягнення юного піаніста. В червні 2016 року він зайняв  III місце у XVI Міжнародному Конкурсі Академічного Мистецтва Юних «VIVAT, MUSICA!» (м.Нова Каховка) і був нагороджений Дипломом III ступеню.

Вітаємо Саранчука Дмитра та його викладача Лесняк Л.Д. с перемогою на  Міжнародних конкурсах та бажаємо подальших успіхів в навчанні та зростанню виконавської майстерності.

Лесняк Л.Д.

                                                     Завідуюча фортепіанним відділом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора