A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Громадська активність - майбутнє громади

Дата: 04.04.2017 13:47
Кількість переглядів: 4828

Громадська активність, рідше використовується словосполучення громадянська активність — активність людей, направлена на розв'язання громадських (суспільних) проблем під час якої для досягнення мети активісти співпрацюють з іншими людьми. Громадська активність відображає рівень громадянської культури суспільства, та певною мірою визначається ним. В той же час рівень індивідуальної громадської активності визначає рівень розвитку суспільної громадської активності. Це взаємопов’язані явища, де особистість,  проявляючи громадську активність, підвищує її суспільний рівень, що в свою чергу зумовлює прояви громадської активності інших людей. А коли таким громадським активістом є депутат, то це дає надію на підвищення  суспільного рівня розвитку громади. Оскільки депутат не тільки представляє інтереси своїх виборців, а ще з ними співпрацює у своїй діяльності (має вплив на суспільну думку).

Дуже тішить, той факт, що 31 березня 2017 року депутати селищної ради: Семенченко Валентина Василівна,  Герасименко Тамара Григорівна,  Вєтрякова Олександра Іванівна,  черговий раз підтвердили свою активну громадську позицію, небайдужість до життя громади не на словах, а в дії.  Згідно законодавства  депутат сільської, селищної ради періодично, але не менш як один раз на рік, звітує про свою роботу перед виборцями свого виборчого округу, об'єднаннями громадян. Цим депутатам буде, що представити у звіті. 

Хотілося б, щоб наша громада мала високий рівень громадської культури та дієвої активності. Сподіваємось, що кожен мешканець громади щось привнесе для її розвитку, а поле для реалізації задумів та власних сил  досить широке у тісній співпраці з місцевим самоврядуванням (культура, спорт, освіта, дозвілля, покращення естетичного вигляду поблизу свого будинку чи вулиці та інше).

Активісти, ми чекаємо на Вас разом – ми сила! Сила Громади Асканія-Нова!

Фотозвіт про активність депутатів під час суботника.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора