A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Спільними зусиллями

Дата: 11.04.2017 14:14
Кількість переглядів: 814

8 квітня в смт Асканія-Нова відбулось перегорання 10 КВт кабелю одночасно  в двох місцях (у районі  «другого підйому» та біля КНС), що живив мотор для викачування каналізаційних стоків у відстійники. Тож, жителі селища та Біосферний заповідник опинилися під загрозою «потонути в нечистотах». Мешканці вулиці Фальц-Фейна залишилися без електропостачання та одночасно   відбувалось вимушене  відключення водопостачання в селищі.

Завдяки спільній співпраці селищного голови Свінціцького В.К., директора біосферного заповідника Асканія-Нова Гавриленка В.С., заступника селищного голови Щербини А.Ю., начальника КП «Асканія-Нова» Асканія-Нова селищної ради Губського В.В.,    активних громадян  Вороніна С.В., Поліщука В.М., Бачуріна П.О.,  працівника РЕЗ і ЕМ Натарова О.В. та працівників зоопарку  була усунена несправність кабеля в районі «другого підйому». 

Для відновлення водопостачання в смт Асканія-Нова  були задіяні інжекторні трактори   підрозділу    «Благоустрій», заповідника «Асканія-Нова», ФГ «Каземир», які вивозять каналізаційні стоки.

Нажаль залишилась  ще одна несправність, для ліквідації якої необхідна спеціальна лабораторія та фахівці. Сподіваємося на оперативну роботу фахівців Обленерго, адже без електроенергії потерпають законослухняні платники за електроенергію.

Дякуємо мешканцям громади за розуміння, підтримку та допомогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора