A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Увага! Обговорення Страгії!

Дата: 06.07.2017 15:01
Кількість переглядів: 836

Дорогі земляки! 
У рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), за фінансового сприяння USAID (United States Agency for International Development) в період з квітня по червень 2017 року Робочою групою об’єднаної громади Асканія-Нова при сприянні експертів Фундації Розвитку Місцевої Демократії з Польщі були напрацьовані окремі розділи документу "Стратегія розвитку об’єднаної громади Асканія-Нова на 2017-2025", які сьогодні виносяться нагромадське обговорення/консультації.
Консультації триватимуть 2 тижні – від сьогодні, тобто 03 липня, до 16 липня 2017 р.
Цей етап громадського обговорення є найважливішим етапом формування Стратегії, оскільки від кожного з мешканців буде залежати в якому напрямі ми будемо будувати спроможну громаду до 2025 року і куди будемо вкладати свої ресурси, державні кошти та кошти міжнародної технічної допомоги.
Стратегія нашої громади якнайшвидше потрібна нам і для реалізації конкретних проектів на найближчі 3 роки починаючи вже із 2017 року із залученням коштів міжнародної технічної допомоги, зокрема Програми DOBRE.
Після врахування Ваших пропозицій до кінця липня 2017 року Стратегія буде доопрацьована і винесена на сесію селищної Ради для затвердження.
Ваші коментарі, зокрема пропозиції щодо завдань Стратегії, надсилайте до 16.07.2017 року на e-mail: askanianova2025@gmail.com. Формуляр для подачі коментарів, зауважень і пропозицій є доступним на інтернет-сторінці громади та в будинку селищної ради.
Місце прийому пропозицій на паперових носіях: по вулиці Соборна, 28 селищна рада (Бойко Рита). Також за цією адресою Ви можете отримати консультації.
Важливо! Ваші пропозиції будуть братися до уваги за умови, що пропозиції будуть містити ім’я, прізище та адресу подавача.
Запланована також публічна консультаційна зустріч, на яку запрошуються всі бажаючі. Відбудеться вона 10 липня 2017 року о 10 годині ранку в приміщені актової зали селищної ради. Щиро запрошую. Прошу також поширити інформацію про дані консультації серед усіх зацікавлених осіб.

Селищний голова
В. СвінціцькийФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора