A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Як ми провели весняні канікули

Дата: 11.04.2017 15:36
Кількість переглядів: 1023

Нам дуже пощастило, адже ми були єдиними  із Херсонщини учасниками ХVІІ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячого та юнацького виконавського мистецтва «Акорди Хортиці 2017»., який проходив у м.Запоріжжя. Розпочався конкурс-фестиваль концертом, на якому виступали заслужені артисти України та інших країн.

    У конкурсі-фестивалі брали участь гітаристи із різних куточків України ( Запоріжжя, Полтава, Мелітополь, Харків, Павлоград, Черкаси, Кривий Ріг). Конкурс був занадто важкий, але ми виступили на належному стані і отримали диплом Дипломанта міжнародного фестивалю.

   У рамках  фестивалю був конкурс для дуету  піаністів у якому  брали участь також діти із різних куточків України (Запоріжжя, Харкова, Миколаїва, Нікополя, Енергодара, Кривого Рогу та ін.). Конкурсантів будо багато, рівень підготовки дуже високий, але наші дівчата гарно виступили у конкурсній програмі і їх відмітили Дипломом учасника.

   Після великого навантаження останній день канікул ми присвятили екскурсії до самого великого острову Європи – о.Хортиця. Потім наша  дружна компанія відвідала відомого соло-гітариста групи «Зефір» Олександра Андронова. Спочатку ми зіграли свої твори, потім - переглянули його  кліпи, записи, та виконані Олександром композиції на електрогітарі. Після виступу  ми були у захваті, адже Олександр наш земляк, який любить Асканію і сумує за нею.

   Наше мандрування закінчилось, але ми будемо пам’ятати  про те, хто підтримав, допоміг взяти участь  у конкурсі-фестивалі, а саме селищний голова Свінціцький Віталій Казимирович, Штанько Віталій Миколайович – депутат обласної ради, начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Іванчак Василь Дмитрович, Фисина Алла Вікторівна-наш інспектор з питань культури,а також матусям і татусям, ми всіх вас дуже любимо! Велике вам всім спасибі!

   З повагою тріо гітаристів (Ковальчук Аміна,Головатий Олександр, Могильницький Олексій), дует піаністів (Писаренко Мирослава, Шарай Софія) – дипломанти і учасники ХVІІ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячого та юнацького виконавського мистецтва «Акорди Хортиці 2017».

Інспектор з питань кульури 

Фісина А.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора