A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Володимир Бойко та Єжи Даровскі залучають активних жителів громади до участі в формуванні SWOT-аналізу

Дата: 24.01.2017 15:49
Кількість переглядів: 953

Для нашої громади участь у програмі  "DOBRE" стало новою віхою в історії розвитку громади. В рамках програми громаду стали відвідувати  експерти, які не тільки знайомляться з життям та діяльністю громади, а й  допомагають у визначенні її подальшого розвитку. 

20 січня громаду відвідали експерти програми  "DOBRE" Володимир Бойко та Єжи Даровскі. Протягом двох годин експерти працювали з активними представниками громади у чотирьох напрямках: сильні сторони громади, слабкі сторони громади, можливості (шанси) громади, загрози (ризики) громади. А на завершення спілкувалися зі спеціалістами різних напрямків, з метою отримання об`єктивної інформації про можливості та потенціал громади. Тож, висновки цієї інтенсивної роботи стануть основою для стратегічного плану соціально-економічного розвитку громади.

Це не останній захід в рамках програми  "DOBRE", який проводиться в громаді. Наприклад, у лютому відбудеться нова зустріч експертів з громадою. Тож, кожен житель громади має можливість та право брати активну участь у житті та діяльності громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора