A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Новий проект - розвиток малого та середнього бізнесу

Дата: 27.04.2018 15:44
Кількість переглядів: 802

27 квітня на базі селищної ради Асканія-Нова відбувся круглий стіл «Співпраця громад Херсонщини - перспективи та виклики» в рамках проекту «Синергія громад – запорука економічного розвитку громади», який провели Світлана Гудь та Наталія Висеканець. 

Громадською організацією «Регіональний аналітичний центр» було презентовано проект «Синергія громад – запорука економічного розвитку громади», який був ініційований з метою поширення знань з використання інструментів децентралізації серед жителів об’єднаних громад для формування розвитку малого та середнього бізнесу, популяризацію практики створення бізнес-кластерів між чотирма громадами Херсонської області (Кочубеївка, Асканія – Нова, Присиваська ьа Тавричанська) та тим самим стимулювання економічного розвитку громад.

Використовуючи наявний ресурсний потенціал зазначених громад, за допомогою інформаційних та практичних заходів протягом проекту планується популяризувати практику створення бізнес-кластерів між громадами, як партнерів, завдяки якій можна запровадити чітку систему роботи в розвитку бізнесу в громадах. Зацікавленні мешканці громад отримають необхідні знання як готувати бізнес-план або проект та шукати можливості для фінансування на його реалізацію, що в подальшому сприятиме розвитку нових підприємницьких можливостей.

Очільники громад та присутній голова Таврійської регіональної агенції Павел Ярмій обговорили спільний туристичний проект, шляхи та механізми підтримки малого та середнього бізнесу.

Плани великі, тож, ДО РОБОТИ І УСПІХУ НАМ!!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора