A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Ми пам`ятаємо...

Дата: 10.05.2018 11:04
Кількість переглядів: 1386

9 травня - знакова подія нашої країни, кожної родини. А сьогодні, в умовах війни на сході України ми відчуваємо, як ніколи, через які випробування пройшли наші прадіди та їх родини... наші родини. І сьогодні є родини, які втратили своїх дітей, які живуть в умовах війни... На прикладі наших прадідів-героїв та сучасних учасників бойових дій ми повинні цінувати кожну хвилину прожиту під мирним небом і бути безмежно вдячними нашим ветеранам та солдатам, які відчайдушно стримують натиск на всю територію України... 

Свято яке відзначили в Асканії-Нова було наповнене болем і вдячністю. Кожна пісня, кожен танок торкалися душі присутніх. Слова привітання голови селищної ради Свінціцького В.К. та директора Біосферного заповідника "Асканія-Нова" Гавриленка В.С. відгукнулися співпереживанням у  серцях  мешканців та гостей громади.  Щороку ми бачимо, як зменшується кількість ветеранів на святі... Але ми та прийдешнє покоління повинні пам`ятати про їх подвиг! 

Свято підготували працівники Відділу освіти, культури, спорту і туризму разом з талановитими жителями громади: неперевершений гурт "Альтаїр" (під керівництвом Анни Ладирєвої), незабутні голоси колективу "Степовичка" (БК села Маркеєв) та Діани (БК села Питомник). Завершили святковий день масовим гулянням на площі перед селищною радою.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора