A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Офіційне відкриття ринкової площі в смт Асканії-Нова

Дата: 16.05.2018 18:21
Кількість переглядів: 2088

16.05.2018 рік о 16.30 відбулось офіційне відкриття ринкової площі в смт Асканія-Нова. Площу  реконструювали за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Проект облаштування ринку направлений на стимулювання місцевого економічного розвитку громади відповідно до визначених стратегічних пріоритетів розвитку, та допоможе створити належні умови для торгівлі місцевих підприємців та фермерів.

На  урочистостях були присутні: Сюзан Фріц, директор місії USAID (ЮСЕЙД) Україна та Білорусь, Марат Кюрчевський, спеціаліст з управління проектами Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Роман Воронович, старший радник з питань комунікацій та зв'язків із громадськістю, Юлія Єсмуханова, заступник керівника програми DOBRE та голова Асканія-Нової об?єднаної громади Віталій Свінціцький.

Захід організувала Фисина Алла Вікторівна (інспектор з культури Відділу освіти, культури, спорту і туризму), провела його разом з вихованцем НВК Асканія-Нова-гімназія Констянтином Бондарчуком.  Відкрили та завершили талановиті вихованці гурту «Альтаїр» під керівництвом Ладирєвої Анни.

Віталій Каземирович  разом з Сюзан Фріц перерізали стрічку на знак відкриття реконструйованої ринкової площі.

Голова громади зазначив, що це перший проект, який реалізовано в рамках програми «Добре». І далі буде більше…

Тож, чекаємо на реалізацію наступних проектів…

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора