A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

ЗМАГАННЯ МІЖ ОТГ ХЕРСОНЩИНИ ПО ФУТБОЛУ СЕРЕД ЮНАКІВ

Дата: 17.05.2018 12:35
Кількість переглядів: 1266

Фото без описуБатьки юнаків – футболістів 2006 -2007 року народження (тренер – викладач Куянов В.С.) щиро дякують Голові селищної ради Асканія-Нова, який є також Головою Федерації Футболу Асканії-Нова Свінціцькому Віталію Каземировичу, за підтримку в проведенні чемпіонату, а також членам Федерації Футболу Асканії-Нова, Куянову Віталію Сергійовичу та Оліщуку Володимиру Івановичу, за організацію та проведення Чемпіонату з футболу серед команд ОТГ та селищних рад юнаків 2006 -2007 року народження, який відбувся 14 – 15 травня 2018 року в смт. Асканія-Нова, де прийняли участь команди ОТГ Херсонської області.

Під час проведення Чемпіонату з футболу серед команд ОТГ та селищних рад юнаків 2006 -2007 року народження відбувалися не тільки змагання, але й розважальні заходи, які дуже сподобалися і дітям, і дорослим, які приїхали підтримати свої команди.

Сподіваємося на те, що наступний Чемпіонат з футболу серед команд ОТГ та селищних рад для юнаків 2006-2007 р.н. не заставе довго чекати, так як є багато бажаючих команд не тільки з Херсонської області, а й з інших областей, таких як: Харьківська, Запорізька, Одеська, Київська, Миколаївська.

Р.S. Якщо хтось думає «Для чого потрібні Асканії - Нова спортивні майданчики?», то ми їх запрошуємо на наступне свято, де сподіваємося думка їх кардинально зміниться.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора