A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Шукаємо майбутніх підприємців!!!!

Дата: 02.07.2018 12:38
Кількість переглядів: 2382

Оголошення!!

Шукаємо майбутніх підприємців!!!!

Громадська організація «Регіональний аналітичний центр» реалізує проект «Синергія громад – запорука економічного розвитку громад» в рамках якого готова навчити бажаючих всім навичкам ведення підприємництва, а також як правильно скласти бізнес-план та проект, де шукати кошти на фінансування цікавих та продуктивних  ідей.

Відповідно, шукаємо активних жителів громади, яким цікаве підприємництво та які мають багато цікавих і корисних ідей, але не знають з чого почати.

Можливо саме ВИ чекали на таку можливість. Тому запрошуємо прийняти участь у двох практичних семінарах з питань побудови власної справи, або розвитку вже існуючої, де ви зможете навчитись як розвинути свою ідею, яка допоможе не тільки власному розвитку але і розвитку громади в цілому.

Навчальна програма складається з двох практичних семінарів:

1-й семінар "Розвиток бізнесу в умовах децентралізації - практичні аспекти для успішного розвитку та бізнес-планування", який відбудеться 30 липня-01 серпня в м. Херсон, де ви дізнаєтесь що таке бізнес, особливості законодавства, започаткування власної справи та розробка бізнес-плану.

2 – й семінар "Проект від А до Я" відбудеться вже 9-11 серпня 2018 року, де отримаєте практичні знання підготовки ефективної проектної заявки, складенню кошторису, а також дізнаєтесь де шукати фінансування на ідеї.

Вже по закінченню навчання всі практичні знання учасники зможуть застосувати на практиці та за допомогою менторів, самостійно підготувати бізнес-план або проект для подальшої  реалізації та залучення фінансування.

Участь у всіх заходах обов’язкова.

До участі запрошуються активні мотивовані жителі (чоловіки та жінки) з чотирьох громад: Асканія-Нова, Григорівська, Тавричанська, Кочубеївська віком від 18 років. Оскільки кількість місць для участі в навчанні обмежена, всього від однієї громади зможуть прийняти участь не більше 6 осіб, тому, перевага буде надана тим, хто буде більш мотивованим та раніше зареєструється до участі. А тому, поспішайте!!!!

Зареєструватись можна за посиланням заповнивши гугл-форму за цим посиланням: https://goo.gl/forms/L6GIOF6aoHW6J5Jk2

Також деталі участі можна дізнатись в нашого регіонального представника Рити Бойко за телефоном: 0669087175

Програма «U-LEAd з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його  країнами членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польшею та Швецією.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора