A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Серпнева конференція - особлива педагогічна традиція

Дата: 10.09.2018 13:18
Кількість переглядів: 781

Серпнева конференція - особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов'ю до професії.Це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті, що знаменує початок шкільного марафону довжиною ще в один рік.

29 серпня 2018 рокувже традиційно зібралися напередодні початку нового навчального року освітяни громади Асканія-Нова, батьки, представники Асканія-Нова селищної ради, депутати аби підвести підсумки року минулого і окреслити перспективи, завдання на новий, узявши із нього найкращий досвід, найкращі досягнення та перемоги.

На  серпневу конференцію освітян запрошені були педагоги громади Асканія-Нова, голова селищної ради Асканія-Нова Свінціцький Віталій Каземирович, секретар селищної ради Асканія-Нова Шестак Олена Леонідівна, голова комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, дитинства і материнства, медицини, торгівлі, побутового обслуговування Асканія-Нова селищної ради Вєтрякова Олександра Іванівна.

Адміністрація Асканія-Нова селищної ради Віталій КаземировичСвінціцький та Олена ЛеонідівнаШестак привітали всіх освітян громади з початком нового навчального року і вручили Почесні Грамоти вчителям з нагоди ювілейних дат їх педагогічної діяльності і побажали їм творчих успіхів та натхнення на педагогічній ниві.

На серпневій конференції приймали у велику педагогічну сім'ю молодих фахівців, випускників педагогічних вузів і коледжів, які прибули на роботу в  освітні установи громади. Щоб цей день запам'ятавсяїм, став святом, днем знайомства з традиціями учительства представники відділу освіти, культури, спорту і туризму Асканія-Нова привітали солодкими сюрпризами і дружніми оплескаминовопризначених педагогічних працівників:

  • Свістулу Івана Михайлович, закінчив Ніжинський державний педагогічний університет імені Миколи Гоголя,
  • Чобан Валерію Федорівну, закінчила Бериславський педагогічний коледж імені В.Ф. Беньковського,
  • Манилюк Ольгу Вікторівну, закінчила  Херсонське музичне училище

 

З гарним настроєм та побажання творчих успіхів родина Прудніковихвикладачів Дитячої музичної школи Асканія-Нова привітала всіх присутніх гарною піснею в кінці заходу.

Серпнева конференція освітян громади Асканія-Нова пройшла в урочистій та теплій атмосфері. Це свято, з якого починалася і починається для кожного наступного покоління дорога в Світ Знань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора