A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Початок нового навчального року в музичній школі Асканія-Нова

Дата: 23.09.2018 10:01
Кількість переглядів: 827

Перший концерт.

  Ось і розпочався новий 2018-1019 навчальний рік в музичній школі Асканія-Нова. І  розпочався він надзвичайною подією – сольним фортепіанним концертом Кирила Звєгінцова, випускника музичної школи 1996 року з класу фортепіано (клас викладача Лесняк Л.Д.).

Кирило закінчив Київську середню спеціалізовану музичну школу-інтернат  ім. М. Лисенка та Національну музичну академію України  ім. П. Чайковського (клас професора Б.Архимовича). Далі він удосконалював фортепіанну майстерність в Швейцарії (Бернський коледж мистецтв). Зараз працює концертмейстером у Базельській музичній академії та концертує.                                                                                                            Кожного року Кирило приїздить в Україну. Його концерти відбуваються в Київської національної музичної академії ім. П. Чайковського, у Харкові та, традиційно, у нашій музичній школі. Ці концерти завжди збирають повні зали. Мешканці селища,учні музичної  школи та їх батьки з захопленням слухають гру Кирила.

На цей раз Кирило виконав дві сюїти Франсуа Куперена, три ноктюрни Ф. Шопена та твори Моріса  Равеля і Миколи Кориндорфа. Вражає незвичайно проникливе виконання кожного твору, вибагливе відношення до стилю виконання. Майстерність і тонкий смак піаніста сприяли підтримці  у слухачів зацікавленості на протязі всього концерту.

Асканійці пишаються своїм талановитим земляком, с захопленням відвідують концерти Кирила Звєгінцова, спостерігають за  його творчими успіхами.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора