A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

День Святого Миколая у Асканійському дитячому ясла-садку

Дата: 19.12.2018 16:36
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

19 грудня довгоочікуваний день зустрічі з мріями та подарунками. Свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають наші вихованці. От і нині малеча з самого раночку виглядала візитера, аби отримати подарунки, але не тільки отримати, а й подарувати Миколаю щось незвичне. Довго й старанно діти готували для святого справжнісінький бал, аби показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті.

      За традицією, у цей день всі дітки пишуть листи Св. Миколаю з проханнями. Він допомагає усім нужденним і всім, хто цього заслужив. В Асканійському дитячому ясла-садку  в групі «Казка» у цей святковий день відбувся «Казковий бал» та святкова Ярмарка. Вихователі Ярцева О.В. та Єннер К.В. разом з вихованцями підготували багато цікавинок і веселощів. Діти розповідали вірші, танцювали та співали святкових пісень. Активну участь у підготовці  до  ярмарку  взяли батькі, підготувавши безліч смаколиків, які радо розкупили гості. Нажаль Св. Миколай за певних причин не з’явився на святі, але замінив його  завідуючий ясла-садком Бажан С.Є.

         На свято були запрошені  шановні гості: селищний голова Свінціцький В.К., представники відділу освіти Цой І.Ф., Фисина А.В., депутат  Савіцька О.В., Кравченко Г.М., Вербицький В.М. та депутатський корпус. Наприкінці свята  малята отримали солоденькі подаруночки від наших спонсорів.

       Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, садка, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

      Наш освітній  заклад постійно підтримують селищний голова, благодійники-підприємці, що працюють на території  Асканійської селищної ради. Ця підтримка-свідчення вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості  дошкільного виховання. І на сьогоднішній день ми хочемо подякувати за постійну допомогу  садочку  голові селищної ради  - Свінціцькому В.К., та благодійникам ФОП Кравченко Г.М., керівнику ДПДГ «Асканія-Нова» Кубатко П.М., благодійному фонду  Ігоря Колихаєва, ФГ «БОГДАН 2012» Вербицькому В.М.

       Ще раз дякуємо вам і висловлюємо надію, що це лише успішний початок нашої співпраці.Від усього серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю, за вашу непохитну віру в майбутнє нашого краю. Хай Господь сторицею віддячить за ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подарованої діткам.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора