A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Шановні пацієнти КНП «АЗПСМ» Асканія-Нова селищної ради!

Дата: 01.04.2019 11:32
Кількість переглядів: 1110

Фото без опису

 

 З 1 квітня 2019 року, відпуск ліків за урядовою програмою «Доступні ліки», запрацював за електронним рецептом.

 

     Перехід програми  «Доступні ліки» до Національної служби здоров’я  України дозволяє пацієнтам отримувати ліки  за електронним рецептом в будь якій аптеці України без прив’язки до місцевості, де цей рецепт був виданий.

     Електронний рецепт пацієнт може  отримати тільки у лікаря з яким у нього підписана декларація. Під час виписування рецепта лікар разом з пацієнтом мають перевірити чи номер мобільного телефону зазначений в декларації є актуальним. На мобільний телефон пацієнтів приходить СМС з унікальним номером рецепта та кодом підтвердження для отримання ліків в аптеці. За необхідністю лікар може роздрукувати консультативний висновок в якому зазначається інформація про виписані ліки та номер електронного рецепту.

 

     Враховуючи що станом на  01 квітня 2019 року, електронна програма «Медеєр» знаходиться на атестуванні, виписку електронних рецептів планується  розпочати з 08 квітня 2019 року.

 

    З метою уникнення черг, виписки електронних рецептів за програмою «Доступні ліки» будуть проводитись кожного робочого дня  по десять талонів, отриманих   у реєстратурі, протягом місяця.

 

 

 

Адміністрація КНП «АЗПСМ» Асканія-Нова селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора