A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Марафон "Жінка гідна поваги"

Дата: 19.06.2019 14:37
Кількість переглядів: 1162

Останнім заходом  адвокаційної компанії «Життя без насильства», в рамках якої вже пройшло п’ять тренінгів та флеш-моб , став марафон «Жінка гідна поваги». Захід стартував одразу в  двох  громадах- Тавричанській та Асканійській, які пов’язуює не лише дружба, а й туристичний коридор «Соляна дорога». Відео заходу нижче.

   

До марафону залучилися небайдужі жителі громад, керівники, посадові особи та депутати селищної ради. Бо кожен з них розуміє, наскільки важливі заходи з попередження насильства в родині.  Адже  поінформований- значить захищений!

Логічною крапкою стало підписання меморандуму між селищною радою Асканії-Нова, Відділом освіти, культури, спорту і туризму Асканії-Нова та молодіжною радою про співпрацю у проведенні спільних заходів та реалізації програм у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

І ми, команда, яка працювала над всією адвокаційною компанією протягом тривалого часу, дуже сподіваємося, що наші зусилля не були марними і ми змогли достукатися до кожного, хто був присутній на тренінгах або залучився до інших заходів. Сподіваємося, що завдяки нашій праці дзвінків на гарячі лінії з попередження домашнього насильства та до відділів поліції стане набагато менше, а в родинах будуть панувати любов, мир та злагода.

 

Дякуємо за домопогу в проведенні тренінгів:                                                             

в.о. старости с-ща Маркеєв Сафар Світлану Миколаївну, депутата с-ща Питомник Вітюк Зою Анатоліївну, директора Питомницького селищного клубу Чепурко Тетяну Федорівну, депутата с-ща Іллінка Харченко Тетяну Михайлівну,  директора школи-садку с-ща Молочне Мельниченко Галину Володимирівну, депутата с-ща Молочне Тяпко Надію Дмитрівну, директора ОЗ НВК Асканія-Нова –гімназія Марчук Ірину Павлівну.

                              Дякуємо за допомогу в організації флеш-мобу:

викладача класу вокалу та хору КЗ «ДМШ Асканія-Нова» Долгополову Світлану Миколаївну, інспектора з питань культури відділу освіти, культури, спорту і туризму Фисину Аллу Вікторівну, директора Маркеєвського селищного клубу Копівську Любов Іванівну, завідувачку центральної бібліотеки смт Асканія-Нова Острянську Тетяну Павлівну, учениць ОЗ НВК- Асканія-Нова –гімназія:  Єфремову Кіру, Радченко Катю, Петричук Вероніку, Бондар Настю та Мізунську Настю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора