A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Сесії стратегічного планування для депутатських груп з гендерних питань у м. Київ

Дата: 24.12.2019 15:29
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

Дякуючи Національному Демократичному Інституту Міжнародних Відносин (НДІ) 20-21 грудня  представник та представниці депутатської групи з гендерних питань  та представниця гендерно-бюджетної групи Асканія-Нова селищної ради відвідали сесію стратегічного планування для депутатських груп з гендерних питань, яка відбулася у місті Києві.

На сесії були розглянуті питання гендерної політики, комплексного гендерного підходу в роботі,  міжнародні принципи та стандарти законодавства для забезпечення гендерної рівності, можливості громад у забезпечені рівності жінок та чоловіків та гендерний підхід в управлінні громадою.

Представники селищної ради презентували свої напрацювання за час існування гендерно-бюджетної групи та план роботи на найближчій час. Завдяки вправам тренерів були проаналізовані сильні та слабкі сторони громади у гендерному питанні та розроблений план дій, а саме: шляхи співпраці у гендерній політиці для підсилення гендерної спроможності громади.

Дякуємо НДІ та американським партнерам за можливість поглиблення та підсилення знань з гендерної політики та усвідомлення необхідності впровадження гендерного підходу у роботі громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора