A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

З наступаючим 2020 роком!

Дата: 27.12.2019 14:23
Кількість переглядів: 991

Шановні жителі громади! Дорогі земляки!

     Сердечно вітаю вас зі світлими і радісними святами, які об’єднують у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє – Новим роком та  Різдвом Христовим!

   Новий рік і Різдво – традиційно родинні свята. Нехай вони стануть початком нового успішного року, який буде для нас таким же щедрим на  добрі справи та здобутки. Нехай сьогодні звучать найкращі побажання, а новорічне диво стане частиною вашого  доброго настрою на увесь рік.

   Адже у Новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

  Тож хай новий рік стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь громади, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.  Міцного вам здоров`я, достатку, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах і серцях! Миру і Божої благодаті в кожен наш дім! Бажаю гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!

 

Щасливих вам, добрих і веселих свят!

З Новим 2020 роком!

З повагою, 

селищний голова

Віталій Свінціцький

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора