Асканія-Нова селищна військова адміністрація

Херсонська область, Каховський район

Державна реабілітаційна установа «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» оголошує набір осіб з інвалідністю на комплексну реабілітацію та навчання!

Дата: 07.02.2020 10:22
Кількість переглядів: 698

У В А Г А ! ! !

Державна реабілітаційна установа

«Всеукраїнський центр комплексної реабілітації

для осіб з інвалідністю»

оголошує набір осіб з інвалідністю на комплексну реабілітацію та навчання!

 

В центрі здійснюється комплексна реабілітація, яка включає заходи з медичної, фізичної, соціальної, психологічної, професійної реабілітації. Строк процесу визначається відповідно до затверджених в установленому порядку навчальних планів, а саме:

  • бджоляр (термін 6 міс.);
  • вишивальник (термін 11 міс.);
  • манікюрник (термін термін 3,8 міс.);
  • обліковець з реєстрації бухгалтерськиї даних (термін 10 міс.);
  • перукар (термін 6 міс.);
  • швачка (термін 10 міс.);
  • оператор комп’ютерного набору (термін 10 міс.)
  • взуттьовик (термін 10 міс.)

Під час комплексної реабілітації слухачі отримують послуги з медичного спостереження, профілактичних медичних заходів, психологічного та педагогічного консультування, діагностики, корекції, психологічних тренінгів, психологічної релаксації, фізіотерапії, масажу, водолікування, гідрокінезотерапії, лікувальної фізкультури, навчання основним соціальним навичкам, культурно-масових заходів, професійної підготовки тощо.

            Направлення до Центру на реабілітацію здійснюється відповідно до Порядку надання окремим категоріям осіб послуг із комплексної реабілітації (абілітації), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 р.№80 та наказу Міністерства соціальної політики від 27.09.2018 р. №1423 «Про затвердження форм документів щодо направлення окремих категорій осіб на комплексну реабілітацію (абілітацію).

            Індивідуальна програма особи з інвалідністю (ІПР) має бути заповнена  згідно вимог наказу Міністерства охорони здоров’я від 08.10.2007 р. №623 «Про затвердження форм індивідуальної реабілітації інваліда, дитини-інваліда та Порядку їх складання» із зазначенням обсягу, терміну та місця проведення реабілітаційних заходів, що дасть можливість фахівцям Центру своєчасно, якісно та в повному обсязі надати послуги особам з комплексної реабілітації за видами та формами реабілітаційних заходів.

            Перебування у Центрі на час реабілітації БЕЗКОШТОВНЕ (проживання, харчування). Проїзд до Центру здійснюється за власний рахунок. Реабілітаційні заходи здійснюються для осіб з інвалідністю, які не потребують постійного стороннього догляду та допомоги.

Довідки за телефонами: (04596) 40-010, (068) 354-01-35

Адреса: урочище «Туровча лісова», 2, с. Лютіж, Вишгородський район, Київська область.

E-mail:  vcpri@ukr.net     Web:  http //www.vcpri.com.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора