A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Взаємопрезентація відбулася

Дата: 20.01.2017 16:24
Кількість переглядів: 926

Початок взаємодії у рамках програми "DOBRE" було покладено 14 листопада. У стінах селищної ради Асканія-Нова був організований "Громадянський міст взаємодії" на якому були представники від програми "DOBRE": експерти з самоврядування Маіс Ваноян, Максим Бурдавіцин та обласний координатор програми Должиков Андрій - з однієї сторони.

А від громади Асканія-Нова селищна рада було більше тридцяти представників: від голови селищної ради Свнціцького Віталія Каземировича та в.о. голови райдержадміністрації Білоущенко Н.В. до нового покоління громади - учнів 11 класу (Штанько Є., Дюга В, Комлева М), які спілкувалися з Маісом Ванояном як англійською, так і українською мовами.

Під час спілкування відбулась презентація громади та презентаця програми"DOBRE". Також, торкнулися позитивних зрушень у громаді та поговорили  про проблеми.   

Підсумком стало висловлювання узагальнюючої думки головою ГО"Сила громади Асканія-Нова" Штанька В.М про те, що тільки наша небайдужсть та громадянська активність дозволить ефективно розвиватися громад і після завершення взаємодії громади з Програмою.

Тож, громадянської активності та процвітання нам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора