A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

1 жовтня - Міжнародний день музики

Дата: 01.10.2020 10:05
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчуття, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій.

З музикою наше людство знайоме з давніх часів. На світі знайдеться небагато людей, які зовсім байдужі до музики. Це мистецтво має величезний потенціал і багатьом композиторам донині вдається виражати через неї не тільки стан своєї власної душі, але й передавати атмосферу навколишнього, повного почуттів і переживань складного внутрішнього світу взаємин людини і природи. Вона скрашує життя людей, змушує їх радіти і співпереживати, відкриваючи двері в прекрасний світ звуків і коливань наших власних струн душі.

Вітаю з Міжнародним Днем музики всіх шанувальників цього прекрасного виду мистецтва:  викладачів шкіл, які збагачують добром та духовністю своїх вихованців, відкривають їм шлях до вершин виконавської майстерності, юних музикантів, для яких музика стала невід’ємною частиною їхнього життя, всіх композиторів, музикантів, співаків, диригентів, усіх, хто просто любить музику.

Всім бажаю краси та гармонії, радості творчості та великої насолоди від спілкування з багатогранних світом музики. Хай же повниться Ваша мистецька жага новими силами – у щасті, здоров’ї, радості на многії літа. Щира вдячність Вам за те, що Ви з любов’ю відноситесь до праці, даруєте знання своїм учням.

Віри Вам і впевненості в собі, світла в душі та радості в серці!

З повагою,

селищний голова Віталій Свінціцький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора