A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Про сплачені податки поцікавилися 603 мешканця Чаплинського району

Дата: 01.12.2020 10:09
Кількість переглядів: 387

         З початку року спеціалісти Чаплинської ДПІ  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі видали 603 довідки з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

         Начальниця Чаплинської ДПІ Оксана Добрянська звертає увагу платників податків Чаплинського району на те, що вони мають можливість самостійно отримати податкову інформацію, використовуючи електронні сервіси ДПС.

         Відомості про доходи надаються відповідно до Податкових розрахунків сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма №1ДФ), які щоквартально подаються податковими агентами до територіальних органів ДПС та відповідно до поданих фізичними особами,  фізичними особами – підприємцями або фізичними особами, як провадять незалежну професійну діяльність податкових декларацій. 

         Детально ознайомитись з Порядком отримання відомостей про доходи можна на офіційному веб-порталі ДПС у рубриці: Фізичним особам/Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді за посиланням: https://tax.gov.ua/fizichnim-osobam/vidomosti-doxid/.

         Нагадаємо, що відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються за останні три роки (по квартально),  відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 50 днів  після його закінчення.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області,

Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора