A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Податківці розповіли головам чаплинських ОСББ про електронні сервіси

Дата: 19.02.2021 15:42
Кількість переглядів: 1606

Про це та інші питання йшлося під час зустрічі начальника Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксани Добрянської з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Зокрема, очільниця податкової інспекції проінформувала присутніх про дистанційні сервіси для отримання послуг від ДПС. Зазначила, що окрім подання звітності в електронному вигляді, за допомогою сервісу «Електронний кабінет» можна подати заяви для реєстрації РРО, отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків, включення підприємства до Реєстру неприбуткових установ та організацій тощо. Також, цей сервіс надає можливість отримати доступ до особистої інформації, зокрема, відомостей про доходи, стану поданої звітності, розрахунків з бюджетом, наявності чи відсутності податкового боргу тощо.

Важливою перевагою віртуального кабінету є його цілодобове функціонування та відсутність вимог щодо встановлення спеціального програмного забезпечення.

Наприкінці зустрічі Оксана Добрянська закликала голів ОСББ уподобати офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у мережі Facebook.

Нагадаємо: у разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом, платники податків мають можливість звернутися до служби підтримки за телефоном 0 800 501 007 (напрямок 0) або за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Фото без опису

 Пресслужба Головного управління

                                                                        ДПС у Херсонській області, Автономній

                                                                  Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора