A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Придбано перше житлове приміщення особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування

Дата: 25.02.2021 16:16
Кількість переглядів: 1686

Фото без опису

Станом на 01 лютого 2021 року 19 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, народжених на території Асканія-Нова селищної ради, яким не виповнилося 23 роки та у яких відсутнє у власності житло або майно, внесені до регіонального списку на отримання грошової компенсації за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року №515 ).

Станом на сьогодні 6 осіб вищезазначеної категорії отримали кошти на спеціальні рахунки для придбання житла, середня вартість якого 365 521 гривень.

02 лютого 2021 року за рахунок державної субвенції в м. Олешки придбано перше житлове приміщення особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування (Моргун А.А.) Наразі у лютому- березні 2021 року планується придбати ще дві квартири за рахунок грошової компенсації.

Державна субвенція- це реальна і неоціненна допомога дітям, які внаслідок різних життєвих обставин були позбавлені батьківської підтримки та піклування. І завдяки цій допомозі наша країна дає шанс таким дітям на нормальне повноцінне життя у власному домі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора