A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Правова допомога від Каховського центру з надання правової допомоги

Дата: 18.03.2021 13:03
Кількість переглядів: 1271

Фото без опису

17 березня 2021 року в приміщення селищної ради завітали представники Каховського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. На зустрічі з селищним головою були оговорені актуальні питання про взаємодію громад з вторинними ланками правових допомог в період карантину, про можливість отримання онлайн- консультацій від спеціалістів та про підписання меморандуму між громадою та Центром.

Потім всі бажаючі жителі ОТГ мали змогу звернутися до спеціалістів за консультацією та отримати відповіді на свої питання.

Також, завдяки спеціалістам центру, учні 4-11 класів отримали нову інформацію на тему «Права та обов’язки дітей», «Булінг- відповідальність та наслідки». Учні 6-11 класів переглянули відеоролики «Жорстокість та насильство- отрута нашого життя» та «Суїцид серед молоді», де були порушені актуальні теми жорстокості серед підлітків, травлі та шантажу через соціальні мережі та як наслідок- збільшення кількості суїцидів серед неповнолітніх.

Слід зазначити, що  в наш час порушені теми дуже важливі і потребують особливої уваги, тому серед освітніх закладів громади були розповсюджені соціальні відеоролики для ознайомлення з ними всіх отримувачів шкільної освіти на годинах спілкування.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора