A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Звернення голови селищної ради

Дата: 08.04.2021 13:12
Кількість переглядів: 758

Фото без опису

Добрий день шановні жителі Громади!

На превеликий жаль, мені необхідно звернутися до Вас з надзвичайно тривожним повідомленням.

Протягом останніх днів стрімко погіршується епідемічна ситуація із захворюванності на COVID-19. Зростає кількість інфікованих, хворіють діти, хворіють вагітні, зростає рівень госпіталізації, зростає смертність....

Причин такої ситуації багато - це і циркуляція нових більш заразних штамів, міграція населення, повне або часткове невиконання рішень комісії ТЕБ та НС.

Але головна - це невиконання простих протиепідемічних заходів - соціального дистанціювання, використання засобів індивідуального захисту, уникнення місць скупчення людей...

На жаль ця безвідповідальна поведінка ставить під загрозу життя і здоров'я нас всіх! Ми впритул наближаємся до так званих "пікових навантажень" і за рівнем захворюванності і за рівнем госпіталізації! Попереду декілька тижнів важких випробувань!

Звертаюсь до жителів громади, керівників підприємств, установ та організацій, підприємців - зараз не час для популізму! Настав час рішучих дій! Уважно знайомимось з рішеннями комісії ТЕБ та НС, та виконуємо їх! Ціна питання сотні врятованих або втрачених життів! Серед них може бути і ваше життя, або життя близької вам людини!

Гуртуємось!

Всім здоров'я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора