A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

У Чаплинській ДПІ кількість зареєстрованих ФОП зростає

Дата: 13.05.2021 09:50
Кількість переглядів: 301

На 1 травня 2021 року кількість зареєстрованих фізичних осіб – підприємців, що перебувають на обліку в Чаплинській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та
м. Севастополі
, становить 860 осіб, це на 24 особи більше, ніж на початок року.

Ці показники свідчать про пожвавлення ділової активності представників мікробізнесу, що сприятиме зростанню надходжень єдиного податку, який у повному обсязі спрямовується до місцевого бюджету. Стабільна тенденція збільшення надходжень засвідчує громадянську свідомість чаплинських платників, котрі усвідомлюють важливість забезпечення життєдіяльності місцевих громад за рахунок своєчасної сплати податків та зборів до місцевих бюджетів.

Фахівці податкової інспекції, зі свого боку, й надалі якісно і своєчасно надаватимуть адміністративні послуги та консультативну допомогу кожному, хто прагне працювати у легальній площині.  

Окрім того, платники податків цілодобово мають змогу скористатися безоплатним сервісом Державної податкової служби «Електронний кабінет», вхід до якого здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

 

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора