A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Податкова інформує...

Дата: 13.05.2021 09:50
Кількість переглядів: 334

На сервіс «Пульс» звернулося 55 платників Херсонщини

Упродовж січня - квітня 2021 року на сервіс Державної податкової служби України «Пульс» звернулося 55 заявників Херсонської області.

Найбільшу питому вагу складають звернення щодо організації роботи структурних підрозділів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі – 41 звернення (74,5%). Шість звернень стосуються реєстрації податкових накладних та звітності в електронному вигляді. Три заявники повідомляли про бездіяльність податківців під час виконання службових обов’язків, ще два висловили незадоволення подавати податкову звітність на паперових носіях. У трьох заявах громадяни інформували про ухилення від сплати податків окремими суб’єктами господарювання.

Всі інформаційні повідомлення сервісу «Пульс», що перебували на розгляді в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, своєчасно опрацьовані та розглянуті відповідно до вимог чинного законодавства.

Сервіс ДПС України «Пульс» приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій та бездіяльності, можливі корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб – податківців за телефоном 0 800 501 007.

 

Порядок використання кваліфікованих електронних підписів фізичних осіб-підприємців та їх найманих працівників при застосуванні ПРРО.

КЕП в ПРРО має використовуватись з дотриманням вимог Закону України «Про електронні довірчі послуги».

В ПРРО може використовуватись КЕП лише тих осіб, дані про сертифікати електронних підписів яких внесені до Реєстру ПРРО, та які є дійсними на момент проведення розрахункової операції.

Подання даних про сертифікати електронних підписів, що використовуються в ПРРО, здійснюється з дотриманням пункту 7 розділу ІІ Порядку № 317.

 

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області,

Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора