A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Чаплинські податківці розповіли про переваги легальної праці

Дата: 08.07.2021 09:52
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Останнім часом питання офіційного працевлаштування стало особливо актуальним. Переважна кількість потенційних найманих працівників зацікавлена в офіційному працевлаштуванні. Працівники розуміють користь соціального захисту, що дає право на нормований робочий день, вихідні, відпустки, лікарняні, декретні виплати, субсидію тощо.

Прикро, але у нашому суспільстві ще зустрічаються випадки непорядності працедавців, які приховуючи від держави реальні виплати найманому персоналу, ухиляються від сплати податків.

Саме тому чаплинські податківці постійно проводять роз’яснювальну роботу з посадовими особами підприємств щодо переваг легального працевлаштування. Особливо це актуально в період проведення операції «Урожай», адже саме в цей час залучається найбільша кількість найманих працівників.

Цього разу робочу зустріч з головним бухгалтером та юристом фірми, яка займається вирощуванням агропродукції, провела начальниця Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксана Добрянська та очільниця Чаплинської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Вікторія Богачова.  

Під час заходу мова йшла про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, необхідність подання до податкового органу повідомлення про прийняття на роботу до початку роботи працівника, своєчасність сплати податкових зобов’язань, єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування тощо.

Зустріч відбувалася у форматі конструктивного діалогу, який сприяє створенню належних умов для ведення бізнесу та налагодженню конструктивної комунікації між податковим відомством і платниками податків. Результатом стало досягнення домовленості щодо офіційного працевлаштування 32 працівників, які будуть залучені підприємством до виконання польових робіт у літній період. 

 

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області,

Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора