A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

До бюджетів громад Херсонщини сплатили понад 3,2 мільярда гривень

Дата: 30.08.2021 13:54
Кількість переглядів: 258

За 7 місяців 2021 року до бюджетів громад Херсонщини надійшло 3253 млн гривень податкових платежів. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшилися на 17,4%, що у грошовому еквіваленті складає 483 млн гривень.

Більшу частину надходжень сформував податок на доходи фізичних осіб, якого отримано 2192 млн гривень, це майже на 372 млн гривень або на 20,4% більше, ніж за сім місяців попереднього року.

Представники малого та середнього бізнесу цьогоріч сплатили єдиного податку на 42 млн гривень або 10,4% більше, ніж торік – 444,6 млн гривень. Від підприємств надійшло 59 млн гривень, від підприємців – 304,6 млн гривень, від агровиробників – майже 81 млн гривень.

Землекористувачі Херсонщини спрямували до скарбниць 355,6 млн гривень та перевищили тогорічну суму майже на 28 млн гривень або на 8,5%. Зокрема, від юридичних осіб бюджети отримали 241,4 млн гривень плати за землю й орендної плати, а від громадян –114,2 млн гривень.

Суб’єкти господарювання, які торгують у роздріб підакцизною групою товарів, сплатили 91,5 млн гривень акцизного податку від реалізації, що на 7,7 млн гривень або на 9% більше, ніж торік.

Ще 79 млн гривень надійшло до казни у вигляді податку на майно, відмінне від земельної ділянки, цей показник більше від тогорічного на 24,8 млн гривень або 45,7%. Більшу частину від зазначеної суми сплатили юридичні особи – 60,3 млн гривень, решту 18,8 млн гривень – громадяни.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі дякує сумлінним платникам податків за відповідальне ставлення до процесу оподаткування та вчасне внесення податкових зобов’язань до бюджетів усіх рівнів.

 

Підписатись на сторінку Facebook Державної податкової служби України: https://www.facebook.com/TaxUkraine.

Підписатись на телеграм-канал ДПС: https://t.me/tax_gov_ua.

 

                                                                                    Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора