A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Для виробників сільськогосподарської продукції: опитування в рамках дослідження «Зменшення ризиків від посух»

Дата: 28.10.2021 11:41
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

З метою покращення розуміння, підвищення готовності та стійкості до ризиків пов’язаних з сільськогосподарською посухою, на постраждалій від конфлікту східній Україні та на територіях поблизу Азовського моря, у 2019 році був сформований Консорціум Зменшення Ризику - це група міжнародних та місцевих неурядових організацій, які реалізовують свої активності на національному, регіональному та місцевому рівнях. У 2021 році за фінансової підтримки USAID, Консорціум виконує проект щодо зональної оцінки ризиків і оцінку зменшення ризику посухи на території Херсонської області.

За відсутності належного управління посуха є однією з рушійних сил опустелювання та деградації земель, які збільшують вразливість екосистем і соціальну нестабільність, особливо у сільській місцевості.

Враховуючи зазначене, з 27 жовтня до 15 листопада 2021 року в рамках дослідження «Зменшення ризиків від посух», неурядова організація Ініціатива IMPACT, партнер Консорціум Зменшення Ризику, планує провести опитування підприємств (мікро/малі/середні фермерські господарства) та домогосподарств, які вирощують власні врожаї у Херсонській області.

Метою дослідження є розуміння соціально-екологічних показників вразливості до посухи Херсонської області і поточних заходів щодо пом'якшення наслідків, а також передовий досвід, проблеми та перешкоди, з якими стикаються виробники сільськогосподарської продукції.

У разі зацікавленості щодо участі в опитуванні рекомендуємо звертатися до представника неурядової організації Ініціатива IMPACT - Ольги Селезньової (063)3516983.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора