A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Профорієнтація в умовах карантину можлива!

Дата: 26.11.2021 15:42
Кількість переглядів: 862

     

Профорієнтація  учнівської молоді – це один із напрямків роботи державної служби зайнятості. Адже вона дозволяє зрозуміти, який вид професійної діяльності для особи більше підходить; допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості, усвідомлено обрати майбутню професію; оцінити власний потенціал та розробити стратегію побудови кар’єри. Питання вибору майбутньої професії залишається актуальним у всі часи, не зважаючи на карантин.

І хоч з початком карантину можливість проводити профорієнтційні заходи зведена до мінімуму, та все ж фахівці з профорієнтації  готові допомагати молоді з вибором професії використовуючи  як традиційні, так й інформаційно-комунікаційні технологій для проведення плідної роботи у цьому напрямку.

Тому нагадуємо, що фахівці Чаплинської районної філії ХОЦЗ із задоволенням відгукнуться на запрошення шкіл провести профорієнтаційні заходи у онлайн форматі, використовуючи доступні програми, платформи чи інші інтернет ресурси.

Ми готові проводити:

  • профорієнтаційні уроки;
  • індивідуальні консуьтації для школярів, та інше.…

 

         Звертайтесь до Чаплинської районної філії ХОЦЗ з понеділка до п'ятниці за телефоном  2-13-01 чи 063658 58 38 , чи до фахівця з профорієнтації Модіної Світлани, безпосередньо, за тел.  066 56 49 529.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора