A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

До бюджету Асканія-Нова територіальної громади надійшло понад 12 мільйонів гривень ПДФО

Дата: 30.11.2021 10:50
Кількість переглядів: 813

Фото без опису

За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі, упродовж січня – жовтня 2021 року до місцевого бюджету Асканія Нова селищної територіальної громади надійшло понад 12,4 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.

Вже традиційно цей податок залишається рекордсменом у фінансуванні місцевого бюджету громади та основним джерелом його наповнення. Питома вага в загальних податкових надходженнях складає 50%.

Переважна більшість податку на доходи фізичних осіб надходить до бюджету від оподаткування заробітної плати та інших трудових доходів громадян. Саме тому податківці проводять активну просвітницьку та профілактичну роботу серед суб’єктів господарювання, у яких існують ризики виплати «конвертних» зарплат і мінімізації сплати податків. Як результат цієї роботи – бюджет отримує додаткове фінансування, а наймані працівники – офіційну працю, заробітну плату та усі передбачені соціальні гарантії.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора