A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Мешканці Асканія-Нова територіальної громади сплатили зі своїх доходів понад 13,6 мільйона гривень ПДФО

Дата: 17.12.2021 08:15
Кількість переглядів: 233

За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, за 11 місяців 2021 року сума сплаченого до місцевого бюджету податку на доходи фізичних осіб Асканія-Нова селищної територіальної громади склала більш як 13,6 млн гривень. Цей показник на 2,2 млн гривень перевищує минулорічний.

У загальній структурі надходжень ПДФО становить понад 50% від загальної суми податків та зборів.

Більша частина податку на доходи фізичних осіб надходить до бюджету від оподаткування заробітної плати та інших трудових доходів громадян. Саме тому Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу роботодавців на дотримання вимог трудового законодавства, зокрема – офіційне оформлення працівників, своєчасну виплату заробітної плати, недопущення її виплати в «конвертах».

Офіційне працевлаштування з подальшою сплатою податків та єдиного внеску до бюджету гарантує пенсійне забезпечення, оплату листів непрацездатності, оплачувану відпустку, у тому числі по догляду за дитиною, допомогу по безробіттю, сприяє забезпеченню стабільності та економічного розвитку територіальної громади.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора