A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Публічний договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами

Дата: 21.02.2022 14:37
Кількість переглядів: 265

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА

до Публічного договору про надання послуг з поводження

з побутовими відходами

Комунальне підприємство «Асканія-Нова» Асканія-Нова селищної ради, яке розташоване за адресою: 75230, Херсонська обл., Каховський р-н, смт Асканія-Нова, вул. Іванова 23,  є виконавцем послуг з вивезення побутових відходів відповідно до рішення виконавчого комітету Асканія-Нова селищної ради «Про затвердження протоколу з визначення  виконавця  послуг  з вивезення твердих побутових відходів на території Асканія-Нова селищної ради» від 29.04.2021 р. № 42, пропонує фізичним або юридичним особам, які є власниками (співвласниками, користувачами) нерухомого майна, або за згодою власника іншим особам, які користуються об’єктом нерухомого майна (далі – Споживачам) отримувати послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення твердих побутових відходів) на території Асканія-Нова селищної ради шляхом приєднання до Публічного договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами.

Цей договір укладається сторонами з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України шляхом приєднання Споживача до умов цього договору згідно з заявою-приєднанням або шляхом вчинення Споживачем дій, які засвідчують його бажання укласти договір (фактичне користування послугою, оплата за надану послугу та ін.).

Розміщення даного Публічного договору на офіційному веб-сайті Асканія-Нова селищної ради https://askaniya-nova-gromada.gov.ua у розділі: «Комунальні підприємства» - «КП «Асканія-Нова» Асканія-Нова селищної ради» - «Оголошення» є публічною офертою (пропозицією) на адресу Споживачів.

 

Начальник КП «Асканія-Нова»

Василь АДОНКА        

Публічний договір

ЗАЯВА-ПРИЄДНАННЯ (файл для скачування)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора