A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Мінреінтеграції залучає міжнародні гуманітарні організації для допомоги жителям звільнених територій.

Дата: 20.11.2022 11:23
Кількість переглядів: 121

      За ініціативи Мінреінтеграції міжнародні організації забезпечать жителів деокупованих територій Херсонської області гуманітарною допомогою, включаючи продукти харчування, питну воду, ліки, засоби гігієни, будівельні матеріали та генератори. Також плануються міжнародні проєкти з кеш-підтримки.

    До процесу долучилися UNHCR, UNICEF, IOM, WFP, Міжнародний Комітет Червоного Хреста, Товариство Червоного Хреста України та багато інших.

      Наразі понад 6 тисяч жителів вже отримали харчі, воду, гігієнічні засоби, будматеріали, постіль і ліхтарі на сонячних батареях від структур ООН.

         World Central Kitchen вже забезпечує херсонців харчовими продуктами.

       Найближчим часом в область надійде гуманітарний вантаж, який надав Уряд Польщі, та вантажі від інших міжнародних організацій.

       «Херсонці, ми про вас пам’ятаємо та докладемо максимум зусиль, щоб повернути нормальне життя на звільнених територіях. Деякі гуманітарні вантажі вже надійшли до вас, інші – надійдуть найближчим часом!» – зазначив заступник Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Бородай.

       Нагадаємо, працює гаряча лінія Херсонського гуманітарного штабу, звернутися на яку можна за телефоном: (066) 637-49-85 або ж написати у месенджери Viber, Telegram, Signal, WhatsApp за номером: (098) 176-16-98.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора