A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Ніколи нікому не дозволимо побудувати імперію всередині української душі.

Дата: 02.12.2022 09:01
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

Ми забезпечимо повну незалежність нашій державі. Зокрема, духовна незалежність. Ніколи нікому не дозволимо побудувати імперію всередині української душі.

Сьогодні відбулось засідання Ради національної безпеки і оборони. Зустріч, на якій ми розглядали численні факти зв'язків певних релігійних кіл в Україні з державою-агре

Спочатку. Рада національної безпеки і оборони доручила Уряду внести до Верховної Ради законопроект про унеможливлення роботи в Україні релігійних організацій, пов'язаних з центрами впливу РФ.

Другий. Державній службі з етнополітики та свободи совісті доручили забезпечити релігійну експертизу Статуту УПЦ на наявність церковно-канонічного зв'язку з Московським патріархатом те і, у разі необхідності, вживати заходів, передбачених законодавством.

Третє. Забезпечити перевірку наявності правових підстав та відповідності умовам використання релігійними організаціями майна, розташованого на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Четвертий. Усі органи, відповідальні за забезпечення національної безпеки, повинні посилювати заходи щодо виявлення та протидії підривної діяльності російських спецслужб у релігійному середовищі України. І застосуйте персональні санкції - прізвища скоро будуть оприлюднені.

І п'яте. Треба підвищувати статус та посилювати можливості Держслужби з етнополітики та свободи совісті. Ця структура буде реформована, що дозволить їй реально захистити права та законні інтереси українців та держави.

Цими та іншими рішеннями ми гарантуємо духовну незалежність України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора