A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Херсонщина отримує гуманітарну допомогу.

Дата: 05.12.2022 12:31
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

      У співпраці з Херсонською ОВА та місцевою владою представники гуманітарного центру «Проліска – Кривий Ріг» передали в Осокорівку Бериславської громади черговий гуманітарний вантаж: будівельні набори та матеріал для утеплення осель, ємності для води, ковдри та постілі, зимовий одяг та взуття.

     У Високопільську громаду від Міжнародного Комітету Червоного Хреста доправили дві вантажівки паливних брикетів.

Дніпропетровська ОВА надала мешканцям громади продуктові набори, генератори, бензопили та інструменти до них.

ГО «Небо України» забезпечили людей матеріалами для ремонту пошкоджених через обстріли осель, ремонтні комплекти привезли й від ГО «Проліска» та продукти від ГО «Тарілка». У рамках державної програми продовжується видача дров для опалення домівок.

     Дар‘ївська та Музиківська громади Херсонського району отримали від Хмельницької ОВА понад 40 тонн гуманітарної допомоги – це питна вода, харчі, засоби гігієни та інші речі. До Дар’ївки доставлено понад півтори тисячі продуктових наборів від ГО «Місто сили».

    У села Білозерської громади з Рівненщини привезли гігієнічні набори, теплі речі, одяг, набори інструментів та ремонтні комплекти, три Старлінки та шість генераторів, аби люди мали сигнал інтернету та могли заряджати свої гаджети.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора