A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Відновлюємо звільнену Херсонщину!

Дата: 12.12.2022 13:08
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Фахівці Vodafone та Lifecell відновили роботу 4 базових станцій у Херсоні: по 2 у Корабельному та  Суворовському районах міста. Загалом оператори мобільного зв’язку відновили роботу 116 базових та 3 пересувних станцій на звільненій Херсонщині. 

Для відновлення світла на Херсонщині працює 33 бригади – це 175 робітників та 61 одиниці техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, які живлять Велику Олександрівку, Нововоронцовку, Архангельське, Херсон, Чорнобаївку, Білозерку та Зеленівку. Відновлено світло ще для частини Херсона, Чорнобаївки та Білозерки. 

Відновлено розподіл природного газу в селах Широка Балка та Софіївка.

У Херсоні відновлено роботу 36 котелень з 46. До централізованого теплопостачання підключено 794 житлових будинків з 1156.

Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 174 кілометри доріг державного значення та 312 кілометрів – місцевого.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили майже 6 гектарів територій, вилучили 124 вибухонебезпечних предмети, знищили – 53. Піротехніки ДСНС обстежили майже 13 гектар територій, вилучили та знешкодили – 237 вибухонебезпечних предметів.
  
З 9 грудня організовано роботу обласного центру серця на базі Херсонської обласної клінічної лікарні. Його забезпечено необхідними розхідними матеріалами, висококваліфікованим персоналом, в тому числі лікарями-кардіохірургами закладу та спеціалістами з інших регіонів. У звільненому Херсоні в обласному центрі серця вже проведено тромболізис двом пацієнтам з інфарктом міокарда.

Продовжується видача медикаментів та консультування лікарем-терапевтом в Пункті незламності у Херсоні на площі Свободи. Минулої доби видано лікарські засоби понад 135 особам. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора