A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

На передовій спокою немає. Немає нічого легкого і простого. Звернення Володимира Зеленського.

Дата: 15.12.2022 08:57
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

На передовій спокою немає. Немає нічого легкого і простого. Кожен день і кожен метр дається надзвичайно важко. А особливо там, де вся тактика окупантів зводиться до знищення всього перед ними артилерією - щоб тільки голі руїни і кратери в землі залишилися.

Росія знищує місто за містом на Донбасі - як Маріуполь, як Волноваха, як Бахмут. Захист в таких умовах - це не просто героїзм, це щось більше. І я дякую всім нашим воїнам, які витримують натиск окупантів.

Хочу відзначити воїнів 46-ї окремої аеромобільної бригади, які дуже вміло і мужньо розгромили ворога під час чергової атаки і змусили його відступити. Молодець! Хочу також відзначити воїнів 80-ї та 95-ї окремих десантно-штурмових бригад, які воюють на Кремінненському напрямку - і дуже ефективно. Дякую вам, воїни!

Дякую нашим зенітним артилеристам та ВПС за відбиття чергової атаки іранських дронів цього ранку. Небо Київської області захищає 96-та зенітна ракетна бригада ВВС - дякуємо вам, хлопці!

Слава всім, хто бореться за нашу країну! Слава всім, хто своєю мужністю та ефективністю наповнює слово, яке зараз чують у всьому світі, слово - Україна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора