A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Звернення Володимира Зеленського.

Дата: 19.12.2022 09:23
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Сьогодні провів нараду штабу. Ситуацію в Донецькій та Луганській областях було вивчено дуже детально. Бахмутський напрямок - це ключове.

Ми тримаємо місто, хоча окупанти роблять все, щоб там не залишилося жодної непошкодженої стіни.

Запорізька область, Херсонщина, південь в цілому - поступово зменшуємо потенціал окупантів. Мінус звалища боєприпасів, мінус логістика російської армії.

ППО - постійний пріоритет штабу, і я ще раз наголошую...

Шановні партнери! Допомагаючи нам повністю захистити наше небо, надаючи нам більш сучасні системи протиповітряної оборони в достатній кількості, ви можете позбавити державу-терориста її головного інструменту терору. Це буде один з найпотужніших кроків, який наблизить закінчення агресії. Росії доведеться йти шляхом припинення агресії, коли вона вже не зможе йти шляхом ракетних ударів.

На Штабі також детально обговорили кордон. Захист кордону як з Росією, так і з Білоруссю теж є постійним пріоритетом. Готуємося до всіх можливих сценаріїв оборони. Хто б не нахиляв Мінськ, йому це не допоможе так само, як і будь-яка хвора ідея у цій війні проти України та українців.

Слава кожному нашому воїну! Вдячність всім, хто працює заради перемоги і хто допомагає! Ми все витримаємо, ми все подолаємо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора