A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. 

Дата: 24.12.2022 13:24
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. 

✅Фахівці Vodafone та Київстар відновили роботу 5 базових станцій: 2 у Суворовському та 1 у Корабельному районах Херсона. Також відновлено станції у селищі Наддніпрянське та селі Східне Херсонського району. Нині на звільненій Херсонщині працює 162 базові та 2 пересувні станції.

✅Для відновлення світла на Херсонщині працює 26 бригади – це 115 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, які живлять Іванівку, Кар’єрне, Архангельське, Любимівку, Херсон, Кізомис та Комишани.

✅Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 229 кілометрів доріг державного значення та 358 кілометрів – місцевого.

✅Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 8 гектарів територій, вилучили 287 вибухонебезпечних предметів, знищили – 30. Піротехніки ДСНС обстежили 2 гектари територій, вилучили та знешкодили 95 вибухонебезпечних предметів.

✅Виїзна бригада співробітників Херсонської дитячої обласної лікарні відвідала Томину Балку. У селі провели огляд 20 дітей. Лікарями також взято необхідні аналізи та при необхідності дітям проводилась УЗД.

✅До Херсонської обласної клінічної лікарні та обласного онкодиспансеру доставлено фармацевтичні холодильники об’ємом 1500 літри для зберігання імунобіологічних препаратів. Також до обласної лікарні привезли 22 палети ліків та медвиробів, які буде розподілено між закладами охорони здоровʼя Херсонщини.

✅У Херсонській області частково відновила роботу митниця. Звернення громадян та юридичних осіб приймаються за адресою вулиця Гоголя, 13 у Херсоні. Також звертатися можна за електронною адресою: ks.post@customs.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора