A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Продовжуються роботи по відновленю Херсонщини!

Дата: 28.12.2022 15:58
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Фахівці Vodafone відновили роботу 6 базових станцій у Херсоні: 5 у Суворовському та 1 у Корабельному районах міста. Нині на звільненій Херсонщині працює 180 базових та 2 пересувні станції.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 27 бригад – це 115 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, які живлять Іванівку, Новомиколаївку, Любимівку, Велику Олександрівку, Херсон, Комишани та Зеленівку.

Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювало 57 робітників – ХОКАРС, КП “Парки Херсона”, ДСНС, Нацгвардія та будівельники. Першочергові ремонтні роботи проведено за 8 адресами. Загалом перекрито OSB-листами 59 пошкоджених вікон та 4 – дверей.

Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 277 кілометрів доріг державного місцевого значення.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили майже 8 гектар територій, вилучили 94 вибухонебезпечні предмети, знищили – 47. Піротехніки ДСНС обстежили майже 5 гектар територій, вилучили та знешкодили 128 вибухонебезпечних предметів.

До Херсонщини прибув гуманітарний вантаж від Crucea Roșie Vrancea (Філіал Вранча Червоного Хреста Румунії). Привезли два потужних генератори на 225 кВт для медзакладів Херсона. До населених пунктів області передали найнеобхідніше – медикаменти, засоби гігієни, питну воду та харчові продукти.

На Херсонщині працюють представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. У селі Новодмитрівка вони оглянули близько 500 людей, у Нововознесенському – 17. Консультації проводили лікарі-терапевти та психологи.

Працюємо далі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора