A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Продовжуються роботи по відновленю Херсонщини!

Дата: 08.01.2023 12:12
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Для відновлення світла на Херсонщині працює 26 бригад – це 106 робітників та 37 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Любимівку, Високопілля, Велику Олександрівку, Херсон та Чорнобаївку.

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працював 41 робітник з ХОКАРС, ДСНС, КП “Парки Херсона” та волонтери. Першочергові ремонтні роботи проведено за 2 адресами. Загалом закрито OSB-листами 157 вікна, з яких 133 – в обласній дитячій клінічній лікарні.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 5 гектарів територій, вилучили 24 вибухонебезпечні предмети, знищили – 18. Піротехніки ДСНС обстежили понад 10 гектарів територій, вилучили та знешкодили 52 вибухонебезпечні предмети.

Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 110 осіб, з них 11 – діти та 1 маломобільна людина. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхали 38 осіб, автотранспортом евакуйовано 72 людини.

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади відвідали Нову Камʼянку та Трифонівку. Загалом медпрацівники оглянули 85 осіб.

Нововоронцовська громада отримала два генератори потужністю 55 кВт від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Їх використовуватимуть для відновлення водопостачання в Осокорівці та Нововоскресенському.

ЮНІСЕФ передав гуманітарну допомогу для мешканців Милівської громади. Привезли гігієнічні набори, ковдри та ремонтні матеріали.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора