A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Продовжуються роботи по відновленю Херсонщини!

Дата: 16.01.2023 14:37
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

Для відновлення світла на Херсонщині працює 22 бригади – це 66 робітників та 26 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Нововоронцовку, Твердомедове, Трифонівку, Архангельське, Херсон та Благодатне.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 1,6 гектара територій, знищили 339 вибухонебезпечних предметів. Піротехніки ДСНС обстежили 1,8 гектара територій, вилучили та знешкодили 60 вибухонебезпечних предметів.

Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 54 особи, з них 7 – діти та 1 маломобільна людина. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхали 19 осіб, автотранспортом евакуйовано 35 людей.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом понад 2,2 тисячі жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали людям хліб, консервацію, продуктові набори, гарячі обіди, теплі речі, ковдри, брикети для опалення та іншу необхідну продукцію.

Агентство США з міжнародного розвитку USAID доставило 5 потужних генераторів на 35 кВт до Новоолександрівської громади. Усі вони будуть встановлені на свердловинах, що забезпечують централізоване водопостачання в населених пунктах громади.

Завдяки Благодійній організації «Благодійний фонд «РАЙЗ ОФ ЮКРЕЙН» та Union Des Ukrainiens en Bretagne до Херсона привезли необхідні лікарські засоби. Це медикаменти першої необхідності, зокрема й для пацієнтів, що страждають на цукровий діабет, а також перев'язочні матеріали для хірургічних відділень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора