A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 327-го дня війни

Дата: 17.01.2023 08:30
Кількість переглядів: 103

Те, що сталося у Дніпрі, те, що Росія готує нову спробу захопити ініціативу у війні, те, що характер бойових дій на фронті вимагає нових рішень в оборонному постачанні – все це лише підкреслює, наскільки це важливо полягає в координації наших зусиль – намагання всіх членів коаліції відстояти Україну та свободу. І щоб пришвидшити прийняття рішень.

Сьогодні є гарний приклад з Великобританії. Оголошено новий пакет оборонної допомоги – саме те, що нам потрібно. Танки, інші броньовані машини, артилерія. Що ми обговорювали з прем'єр-міністром Сунаком. Я дякую тобі, Ріші, дякую кожному британцю за відчутну і вчасну підтримку!

Від завтра цей тиждень буде ще активнішим з точки зору нашої дипломатії. Давосський форум розпочне свою роботу - Україну почують на цій світовому важливій платформі. Наприкінці тижня відбудеться чергова зустріч у форматі Рамштайн. Чекаємо фундаментальних рішень від коаліції наших партнерів. Також плануються важливі двосторонні перемовини.

Кожен день нашого дипломатичного марафону приносить Україні досить конкретні оборонні результати. І я дякую всім, хто допомагає нашій державі! Я дякую всім, хто працює заради перемоги України! Слава кожному нашому воїну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора