A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Продовжуються роботи по відновленю Херсонщини!

Дата: 22.01.2023 14:38
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Для відновлення світла на Херсонщині працює 34 бригад – це 106 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Високопілля, Борозенське, Любимівку, Твердомедове, Архангельське, Берислав, Херсон, Правдине та Велетенське. Енергетики відновили світло у селі Шляхове Бериславського району.

 За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 55 робітників з ХОКАРС, ДСНС, Нацгвардії та КП “Парки Херсона”. Першочергові ремонтні роботи проведено за 2 адресами. Загалом закрито OSB-листами 140 пошкоджених вікон, з яких 132 – в морській академії та 8 – у Херсонському державному університеті.

 У Кочубеївській тергромаді відкрили тимчасову переправу через річку Інгулець. Її облаштували військовослужбовці 701 полку Державної спеціальної служби транспорту України.

 Вибухотехніки Нацполіції обстежили 9,5 гектарів територій, вилучили 123 вибухонебезпечні предмети, знищили – 119. Піротехніки ДСНС обстежили майже 11 гектар територій, вилучили та знешкодили 115 вибухонебезпечних предметів.

 “Укрпошта” розпочала виплату коштів від Червоного Хреста. Херсонцям, які можуть отримати кошти, надходить СМС-повідомлення, де вказано відділення, в якому можна отримати виплати. При собі обов'язково треба мати паспорт! За два дні грошову допомогу отримали 2625 жителів Херсонщини.

 Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 90 осіб, з них 11 – діти та 3 – маломобільні люди. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхали 34 особи, автотранспортом евакуйовано 56 людей.

 Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом близько 10 тис. жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали людям продуктові набори, хліб, консервацію, готові обіди, питну воду, свіжі овочі, дитячий одяг, ковдри, гігієнічні набори, та іншу необхідну продукцію.

 Червоний Хрест передав 426 “буржуйок” для Херсонщини. Їх розподілять між жителями Посад-Покровського, Благодатного, Солдатського, Зеленого Гаю та Барвінку.

 “Укрпошта” відновила роботу відділення у Бериславі, воно працює з 08:00 до 15:00. Тут можна отримати наступні поштові послуги – відправити або одержати посилку, сплатити комунальні послуги, купити товари першої необхідності, отримати чи відправити грошовий переказ, отримати пенсійні виплати та інші грошові допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора