A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Представники міжнародної організації Global Empowerment Mission та американський бізнесмен Говард Грем Баффет відвідали Херсонщину.

Дата: 30.01.2023 14:20
Кількість переглядів: 151

    Фото без опису

     Представники міжнародної організації Global Empowerment Mission та американський бізнесмен Говард Грем Баффет відвідали Херсонщину.

     Зустріч з місцевими мешканцями організувала Херсонська ОВА. На зустрічі також були присутні засновник GEM Майкл Капоні разом із активістами ГО Якість Життя Романом Зинюком, Володимиром Потравним та Дмитром Рудем.

     GEM та фонд Horward Buffet Fundation допомагають у відновленні територій України, що постраждали через російську агресію.

      Міжнародні партнери на власні очі побачили, якого лиха накоїли у Херсонській області війська рф.

      Від американських благодійників у Чорнобаївці, Киселівці, Крутому Яру, Посад-Покровському та Солдатському роздадуть тисячу продуктових наборів. У Посад-Покровське привезли генератор для першочергових потреб.

      Білозерська тергромада теж отримала генератор та продуктові набори, які роздадуть мешканцям Правдиного і Таврійського.

      Загалом на потреби Херсонської області, у тому числі для забезпечення роботи екстрених служб, передано 5 генераторів, жителям направили 1400 продуктових наборів, їжу для тварин, павербанки.

      Представники місії були вражені тим, у яких складних умовах доводиться повертати до життя понівечені ворогом міста та села.

      Партнери повідомили, що планують вдвічі збільшити обсяги допомоги для Херсонщини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора